Agile People management

Agile People Management Coaching & Consultancy, richt zich op het verbeteren van mensen. Mensen begeleiden om te kunnen verbeteren is geen kwestie van een trucje toepassen. Het is zoveel meer.

Het is kijken naar wat er beter kan en hoe we dat het beste samen kunnen bereiken.

Het is maatwerk in plaats van knip- en plakwerk. Wat voor de ene organisatie werkt, werkt niet altijd één-op-één bij de andere organisatie.

Omdat APMCC  ervaring heeft met verschillende Agile werkwijzen (methoden en raamwerken) en scaling zoals: Lean, Scrum, Kanban, Spotify, DSDM, SAFe, LeSS, Nexus en Scrum@Scale, is het mogelijk om die onderdelen van de verschillende werkwijzen toe te passen, die het beste bij uw organisatie passen. 

Indien een onderdeel niet naar behoren werkt, passen we het aan. Ook dat is Agile werken.

Het gaat uiteindelijk om het proces, daar valt de winst te behalen.

Coaching

Agile People Management Coaching & Consultancy geeft coaching op verschillende niveaus.

Op team niveau als Scrum Master, om een team te leren zichzelf te organiseren, zodat zij hun eigen werk zelfstandig kunnen organiseren en beheren.

Op directie- of managementniveau als coach bij de transitie naar Agile werken.

Onze coaches zijn zeer ervaren en kunnen vaak meerdere rollen vervullen, zodat continuïteit gewaarborgd blijft en u niet opnieuw opzoek moet gaan naar een ander persoon die uw organisatie nog niet kent.

Om het maximale resultaat te behalen zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Consultancy

Agile People Management Coaching & Consultancy  streeft naar functionaliteit. Doelmatigheid door alleen datgene te leveren wat echt nodig is. Dit houdt in dat onze specialisten ook voor een halve dag ingezet kunnen worden. Geen lange trajecten, maar in een kort en goed overleg de juiste aanpak kiezen. Concreet houdt dit in: “ Wat is nodig en in welke stappen kan dit bereikt worden.”

De ruime ervaring die wij hebben opgedaan bij diverse transities maakt dat  APMCC als geen ander in staat is om deze trajecten te begeleiden. Wij zijn ons terdege bewust van de impact die een verandering in de organisatie met zich mee kan brengen. Het is een proces dat we SAMEN doorlopen.

apmcc@rto.nl